Mikrojulstädning och värme


Under hållaren till tandborstglaset i badrummet sitter en liten grön groda. I dag upptäckte jag att den var rysligt dammig, så jag sköljde den och torkade av den.

Efter det tömde jag askan i köksspisen och dito i kakelugnen i vardagsrummet. Som avslutning tömde jag Mias toalett. Där tog mikrojulstädningen slut.

I bästa fall kan det bli mer julstädning, men det vet man aldrig säkert. 😉 I planerna ingår också att baka en dadelkaka till jul. Och den här gången ska jag följa receptet till punkt och pricka så det inte går som med mockarutorna!

Sängvärmare
Med nästan minus 20 ute känns det skönt med värmefilt i sängen en stund innan man lägger sig. I förrgår kväll tog jag fram den för att Husse skulle slippa vara sängvärmare.

Oj, så skönt att krypa ner i en varm säng! Kylan har visserligen minskat en del i dag, men det är ändå kallt i sovrummet, så det får bli en repris i kväll.

Varmare
Veden har strykande åtgång, Husse hämtar dagligen nya travar som jag eldar upp efter hand. Men i morgon lovar Meteorologiska Institutet att vi får nöja oss med -2°. I helgen ska det visst bli plus­grader som beräknas hålla i sig hela nästa vecka. Slut på vinterkylan för den här gången.

3 tankar om “Mikrojulstädning och värme

  1. Man ska inte ta ut sig, så någon klok. Jag städar ungefär lika mycket som du gjorde, sen gör jag hellre något skojigare. Min nya Roborock gör dock städningen aningens angenämare, den sitter på väggen och väntar på att jag ska greppa tag i den, svinga den på golven och snabbt ställa tillbaka den igen. Så himla smidigt utan både sladdar och en stor snabeldrake…

    Gilla

Kommentarer är stängda.