Om bloggen


Bloggen avslöjar vad Husse, jag och Mia har för oss, mina högst privata filosofiska funderingar och det som faller mig in eller inspirerar mig för tillfället. 🙂

Om du undrar varför det finns en inläggskategori som heter Hemvändare, så beror det på att jag var det 2007 efter drygt 30 år i Sverige. Vid det här laget har jag nog återanpassat mig till fosterlandets seder och bruk och kommer därför att använda kategorin Vardagsplock i fortsättningen.

OBS! Om du läser äldre inlägg (Kategorin Okategoriserade) saknas många bilder tyvärr har jag noterat. Det beror på att de inte överfördes i samband med överflyttningen från bloggen.fi den 30.6.2010. 😦

3 tankar om “Om bloggen

  1. Pingback: 26.5 – Från ödla till bloggläsare – Uddmors betraktelser

  2. Sökte på pink kisses o hamnade här. Blev lite överrumplad av dina skrivelser o fina foton. Känner igen mig mycket … stor trädgård att sköta själv … t o m de kala fläckarna (2014) på katt ryggen är identiska med Isaks (min katt) rygg.
    Tittar in på din blogg framöver. Läser annars inte så mycket sånt jo Dagnys blogg (104-åringen) är verkligen också läsvärd.
    Tack för en fin stund med dina upplevelser o funderingar , du skriver bra.
    Hälsningar Ingbritt

    Gilla

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.