Ögonfröjd


Novemberkaktus 2

Till jul i fjol fick jag tre novemberkaktusar. En har jag givit bort, de andra två behöll jag i förhoppning om att få se dom blomma på nytt, men gjorde mig inga större förhoppningar.

Till min stora förtjusning stod den ena i full blom 25.10 och den andra också hade slagit ut en blomma. Tack vare den senares ”blomransonering” har jag en kaktus som lever upp till sitt namn.

Novemberkaktus 1

Jag kan inte låta bli att dra en parallell till människor jag mött… En del blom­made ut i full prakt ome­del­bart, andra delade med sig en blomma i taget. Själv tillhör jag den senare kategorin numera. Kanske en mognadsfråga? Till vilken kategori hör du? 🙂

3 tankar om “Ögonfröjd

  1. Vilken kategori?? Hmmm….
    Känner mig inte riktigt som en kaktus.. ..åtminstone inte än… 😛

    Gilla

Kommentarer är stängda.