Vänligt bemött


I dag blev jag bekant med två charmerande kattherrar. Den yngre i svartvit ”kostym” var väldigt nyfiken men höll sig på behörigt avstånd. Hans äldre kollega bevärdigade mig knappt ett ögonkast och utstrå­lade en avmätt hållning.

Den här gången klarade jag mig alltså från rivsår. 😀

En tanke på “Vänligt bemött

  1. Vilka sötisar, förstår att den vita inte brydde sig om dig, människor står inte så högt i kurs för den rasen. Ibland saknar jag mina kissar jättemycket, men ändå har det gått förvånansvärt bra att vara kattlös. Sedan dotterns pojkvän kom hemdragande med en kattunge till henne då hon fyllde femton har vi alltid haft katt i familjen. Det blir många år med tanke på att dottern strax fyller 46..fast det håller vi tyst om

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.