Fiffigt Elin!


Nöden är uppfinningarnas moder sägs det. Till Uddens fönster finns inga myggnät, så vad gör man om man vill ha sval nattluft i sovrummet men inte myggor? Jo, man tar sin ultralätta sommarklädsel, det s k skynket, och hänger upp det i öppningen. Fungerar perfekt! 🙂

2 tankar om “Fiffigt Elin!

  1. Har ni och har ni haft mycket flygfän hos er i sommar?

    Här har det varit väldigt få. Jag har tänkt på det många gånger Förr var det just mygg och andra flygfän som var urjobbiga när jag promenerade i skogen varma sommardagar. I år har jag promenerat mer än någonsin i skogen, tror jag. Väldigt få flygfän. Flugor brukar kunna vara intensiva även i sta´n men i år har jag nog haft 1-2 flugor inomhus. Vad beror det på? Är det bara värmen som håller dem borta eller har de minskat drastiskt i antal? Jag saknar dem inte, men är litet frågande ändå om mina upplevelser i sommar är bra eller dåliga.

    Gilla

    • Ganska normal förekomst tycker jag, dock med övervikt för getingar och gammaflyn. Myggorna har för all del varit färre på grund av hettan och torkan, men dom saknar jag inte. 😉

      Gilla

Kommentarer är stängda.