9.4 – Nytt utseende


Jag har avslutat ett experiment och fått enbarr i håret, Silverpilen är sommarklädd och soptunnan är sig inte lik.

Bildkälla: http://blogg.vk.se

Avslutat experiment
Kan nån förklara för mig varför tänderna gulnar med stigande ålder? Tydligen drabbas alla dägg­djur, se bara på gamla lejon eller valrossar. Dom varken dricker kaffe eller röker men nog har dom gula tänder ändå så det kan inte enbart bero på det?

Än en gång har jag låtit mig luras av reklamen. Det finns ett nytt medel på apoteket, iWhite, som bleker tän­der­na på ett skonsamt sätt påstås det. Det lät ju positivt, så jag bad apoteket beställa en för­packning till mig och testade.

Efter fem dagar skulle behandlingen vara avslutad och tänderna vita. Inte ett endaste dugg vitare blev dom! Jag kan alltså känna mig blåst på 57 €. När jag googlar på varumärket är alla annonslänkar döda, jag får bara upp återförsäljare. Kanske fler än jag som är missnöjd? Jag har fem ”skenor” kvar om du vill köpa billigt? 😀

Enbarr i håret
Igår hade jag beslutsångest – kvisttuggen, röjsågen eller krattan? Det blev kvisttuggen. Alla kvistar från enen som jag tog ner i fjol våras har legat i en hög bakom ”parkeringsplatsen” under vintern för att jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle kunna tänkas ha dom till. Nu skulle dom tuggas.

Det blev en nätt liten hög det också. Dom torra barren sprutade åt alla håll och kanter, inklusive i håret och det kändes som om jag doftade ene hela jag. En mycket sympatisk doft för övrigt.

Frågan är vad jag ska göra med entugget? Det är många växter som ogillar barrträd så jag får väl lägga det nånstans där jag inte vill att det ska växa nåt.

Silverpilen sommarklädd
Det absolut snyggaste på Silverpilen just nu är däcken. Idag fick den årsservice och sprillans nya sommardäck äntligen. Nu kan jag besikta med sommar­däck igen i fortsättningen. 🙂 Det roade mig förresten att den fick svenska däck. Men bilen är för all del avsedd för den svenska marknaden så det passar ju bra.

Helt otroligt att originaldäcken höll i 14 år och drygt 67.000 km. Mönsterdjupet har förstås inte varit särskilt stort dom senaste åren, men så lugnt och försiktigt som jag kör så har det gått bra. Nä, jag skojar, jag kör för det mesta som en jagad biltjuv. 😀

Soptunnehus85,60/däck inklusive montering, balansering och returavgift för dom gamla däcken tyckte jag inte var så blodigt. Det finns naturligtvis billigare, men Gislaved tillhör väl inte dom billigaste vad jag vet?

Soptunnan förvandlad
I eftermiddags tog Mia och jag en sop­prome­nad. ”Oj!” sa jag högt när jag fick syn på soptunnans nya ”skal”. Det är garanterat den finaste soptunnebyggnaden i den här byn, kanske på hela ön? Herr grannen har verkligen förmågan att handskas med trä och göra ett perfekt jobb. Håll med om att den är en fröjd för ögat!

Just precis en sån här konstruktion skulle jag vilja ha runt Silverpilen också. Jag kanske ska fråga lite försiktigt vid tillfälle om han åtar sig?

2 tankar om “9.4 – Nytt utseende

Kommentarer inaktiverade.