På tork


På tork

Så där ja, nu är hela kvisthögen omvandlad till ”kvistkross” som ligger på tork. Antingen eldar jag upp det i spisen eller strör ut på lämpligt ställe. Eller både och. Bra med valmöjligheter. 🙂

Mia övervakade givetvis arbetet som vanligt.

Mia inspekterar

6 tankar om “På tork

 1. Vi har också en sådan kvarn och den gör ett bra jobb. Tugget används till täckning under unga buskar för att förhindra ogräs.

  Gilla

 2. Oj va ordentlig du är! Jobbade mycket med en sån kvarn i Ronneby, men inte la jag ut det så där tjusigt utan tömde det direkt på såna ställen jag inte ville ha ogräs, funkade hur bra som helst. Men efter vad jag kan se på bilden krossade min maskin grenarna till mer finmalet om man säger så. Siffen köpte en förra sommaren som fick samma resultat som på bilden, den får nog gå för högtryck på Utkiken för där växer det ganska mycket sly, så om nån månad så ska det malas……….

  Gilla

  • Ifall jag ska använda ”tugget” att elda med måste det ju vara torrt, det är enda anledningen. Där gjorde Siffen en bra investering! 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.