Storbesök


I dag på förmiddagen fick jag syn på ett rådjur nedanför köksfönstret. Husse konstaterade bums att det fanns ett till. Och så ännu ett. Totalt blev det ett halvdussin som sneddade över tomten, så hela familjen och deras vänner var tydligen ut på en solskenspromenad. Fina att se på, men riktiga marodörer.

En tanke på “Storbesök

  1. Läste förra året en bok om en man, tror han var tysk, som trodde han var ett rådjur! Eller nästan i alla fall. Han levde mitt i en flock i flera år, tog efter dem och låg bland annat och sov ute på marken. Han kan inte ha varit normal någonstans men boken var rätt intressant. tänk om jag kunde komma ihåg vad den hette…Vi har också rådjur, man ser spåren i snön på mornarna men dagtid håller de sig borta i skogsbrynet och på åkrarna. Ha en skön helg

    Gillad av 1 person

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.