Arvegods


Tänk vilka fynd man kan göra i garderober! Förutom några aftonväskor och en slokhatt hittade jag idag ett arvegods – en ”pillerask” som har tillhört mamma. Passar lika bra till cocktail-party som till begrav­ning.

Med tanke på att jag aldrig har bevistat ett cocktail-party, kommer jag knappelunda att behöva den för det ändamålet. Då återstår begravning. Fast om jag dök upp i en sån här skulle folk förmod­ligen tro att jag har fått fnatt. 😀

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.