Tö och regn…


Töväder och regn betyder att stigen till huset förvandlas till halkbana. Som tur är, har jag vinterdojor med dubbar (Icebug-kängor), men alla är inte lika lyckligt lottade.

Jag räknade med att regnet skulle upphöra efter att jag sandade, men sån tur hade jag inte. I morgon ligger väl all sand i en hög nere vid trappan. :-/

En tanke på “Tö och regn…

  1. Halka är förrädiskt. Ett ögonblicksverk att hamna i ”gipsläge”. Jag kör med dubbar jag kan ha på olika kängor, fungerar bra, jätteglad för dem i vissa lägen.

    Just nu behövs de inte. Vi har mycket snö kvar, men det har töat en del innan så det mesta av trottoarerna hos oss är bara, däremellan isfläckar, men de går förstås att kryssa fram emellan. Dessutom har vi solsken och några grader kallt. Betydligt behagligare väder än vad det är hos dig nu! 🙂

    Gilla

Kommentarer är stängda.