Udden-design


Hittills har mina brickor fått hålla till på golvet(!) mittemot diskbänken. Alla besökare kan vara lugna – varje gång jag har använt brickorna har jag torkat dammet av dom först!

Att skaffa en brickhållare vore ju inte dumt kom jag fram till när jag såg såna hänga på väggen på ett par ställen för ett tag sen. Men några brickband hade jag inte tänkt knåpa till, jag fick en helt annan idé i design à la Udden.

Med Husses hjälp verkställdes idén och nu hänger dom där, snyggt och prydligt. På grund av plats­brist var enda stället intill kylskåpet och så högt upp att jag ändå kommer åt strykbrädan som står på golvet nedanför. Några städskåp finns nämligen inte i det här huset.

I fortsättningen slipper jag alltså flytta på brickorna när jag ska dammsuga och Mias jaktbyten kan inte gömma sig bakom dom längre. 😀