Snyggt?


Skor

För ett tag sen fick jag mejl från ett företag som gärna vill att jag köper Christian Louboutins skor. Modellerna var så extremt högklackade att jag hajade till och genast tänkte mig hur mina ryggkotor skulle må om jag försökte mig på att gå med dom. För att inte tala om vad som skulle hända om jag inte lyckades balansera på dom!

Undrar om inte designern är tacksam över att slippa använda dom själv? Däremot är det tydligen en del kändisar som styltar fram på dom. Det får dom gärna göra för mig. På Udden gäller moderat klackhöjd vid festliga tillfällen, alternativt Croqs, Jalas-stövlar eller Icebugs de årstider jag inte kan gå barfota. 🙂

2 tankar om “Snyggt?

  1. Ja vilka tortyrredskap vi kvinnor utsätter oss för, som tur är blir vi klokare med åren, eller kanske det bara är omöjligt att ens försöka klämma in fötterna i dom dojorna och ännu mer omöjligt att promenera i dom..

    Gilla

    • När platåskorna var moderna förra gången var klackarna betydligt stabilare och inte fullt så höga om jag minns rätt?

      Gilla

Kommentarer är stängda.