Underhållning


I flera dar har Udden invaderats av småkryp som lockas av tända lampor kvällstid och kryper in under fönstret. Dom kommer varje år den här tiden, men jag har ingen aning om vilka dom är? Resultatet blir massdöd för dom som inte hittar ut tillbaka. 😥

I går kväll samlades en del av Vuxenin­sti­tutets kursledare till lärarträff i Labbnäs. Totalt har institutet 80 anställda kursledare så det är fullt förståeligt att kursutbudet är varierat.

Efter att vi presenterat oss, bjöds vi på en enkel måltid och efter den underhöll rektorn oss med viktig info en stund. Som avslutning skrev vi på anställningsavtalen, tackade för oss och återvände hem.

Underhållning på hög nivå har vi haft i veckan tack vare sommargrannen som förnyar sitt tak. I dag kom foder­brä­derna och plåtarna på plats.

Det är ju ett under att ingen av killarna har drattat ner så som dom har klättrat upp och ner på det branta taket! Men dom är förstås vana. Enda skyddsutrustningen dom har är hjälm.

I dag har jag underhållit mitt smittskydd. Jag fick den fjärde vaccinationen mot covid. En del har tydligen fått ont i armen och till och med blivit sjuka av den, men jag känner bara en viss ömhet(!) på stickstället. Det är jag fullt nöjd med. 😊