På sluttampen


En av de mest melankoliska visor jag vet är Höstvisa skriven av Tove Jansson, men snart är den tyvärr aktuell.

Här framförd av Anki Lindqvist i gruppen Cumulus.

 

En tanke på “På sluttampen

  1. den här låten ska spelas på min begravning. Jag älskar den, av alla låtar i hela världen. Samtidigt är det fånigt av mig att önska, för när det sker är jag inte själv med, och vad spelar det då för roll. Alla mina önskemål angående min begravning har jag ändrat, jag inser att jag inte kommer att närvara själv, så min familj får göra precis som de vill.

    Gillad av 1 person

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.