Kvinnan i mitt liv


”En vän är en person som vet allt om dig, men som gillar dig ändå” – ett citat som mycket väl beskriver min relation med ”kvinnan i mitt liv”. Ingen känner mig bättre än hon.

Vi inledde vår vänskap 1997 i samband med att vi blev kolleger. Den har fortsatt i 25 år och fortsätter förhoppningsvis tills en av oss trillar av pinn. Vi bodde nära varandra i Östersund och umgicks också efter jobbet. Det finns därför många trevliga och roliga minnen från våra eskapader.

Här tar hon sig en roddtur i vår vik.Hon var senast på besök 2009, så vi hade en del att ta igen. Sen dess har vi haft sporadisk kontakt men följer varandra på FB förstås. I går vinkade vi av henne vid bussen efter en veckas besök. Det kändes tomt och tyst sen hon åkt.

Hon bor numera i Umeå, men förväntar sig inte att jag ska besöka henne där. Så länge Mia tillhör familjen blir det inga såna vistelser, vilket hon accepterar. Den förståelsen får man bara av en riktig vän.

Till skillnad från mig gillar hon att laga mat. Eftersom hon stod för fyra dagars middag, har vi gott om rester, vilket jag uppskattar.

Veckans program var mycket enkelt. Flest besök gjorde vi i matbutiker tror jag. Fast en dag var vi kulturella och besökte Amos Andersons sommarresidens i Söderlångvik. Det vackra huset har nyligen renoverats och är museum sen många år.

En fin vecka var det hur som helst. 😊

Önskar er alla en solig och trevlig midsommar!

3 tankar om “Kvinnan i mitt liv

  1. Såna vänner är guld värda. Jag har lyckats fördriva alla mina gamla goda vänner. Tappade kontakten dels vid flytten till Sverige och de sista försvann när jag fick en allvarlig utmattningsperiod i slutet av 90-talet och inte höll kontakten med någon annan än familjen. femtiotvå flyttar har också inverkat…Ni har ett ganska rejält avstånd mellan er, desto trevligare när träffar blir möjliga. Nu lär du glädjas längre åt besöket än vad matresterna räcker till!

    Gilla

    • Tråkigt, men om de övergav dig då du inte mådde bra, var det inte mycket till vänner kan jag tycka! Femtiotvå flyttar är däremot en plausibel förklaring – det är mycket som försvinner i en flytt. Ja, nu är matresterna slut, men trevliga minnen finns kvar. 🙂

      Gilla

Kommentarer är stängda.