3.8 – Snart slut


Skorporna är snart slut, precis som ”semestern”.

Skorpbrist
Det råder brist på mina favoritskorpor på ön! Eller åtminstone i dom butiker jag frekventerar mest. Än så länge har jag några kvar, men precis som min fostermor vill jag se till att ha en ny påse innan dom tar slut, annars är det kris.

Sen ett par dekader tillbaka konsumerar jag Pågens fullkornsskorpor och inga andra, trots flera försök att hitta lika goda alternativ. Vid det här laget måtte jag ha satt i mig flera ton (överdriften är närmaste vägen till sanning) och har tänkt fortsätta med det.

På Pågens kundtjänst lovar dom vidarebefordra mitt klagomål till dom det berör. Skorporna är näm­ligen ingen beställningsvara blev jag upplyst om igår, utan det är en säljrepresentant som åker runt och fyller på i hyllorna. Tydligen har han/hon nu gått i landsflykt eller dragit till Bahamas på en längre semester. :-/

Uppdrag
Härom dagen fick jag ett trevligt uppdrag. Firma Andreas Nyman (en av mina f d elever) behövde en introduktionstext till första sidan på sin webbsajt.

Idag fick jag svar på frågorna jag hade ställt och satte mig genast ner för att kreera. Han fick fyra förslag via mejl i eftermiddags för påseende. Förhoppningsvis gillar han nåt av alternativen.

Igår ringde en bekant herre och undrade om jag kan åta mig datorundervisning för arbetssökande och hur det står till med mina kunskaper i finska? Tydligen godkände han mina svar, han skulle be sin kontaktperson höra av sig med närmare detaljer.

Terminstart
Med dagens post fick jag PM och arbetsavtal för höstterminen från vuxeninstitutet. Min första kurs är pla­nerad till den 10.9, så än är det ett tag dit, men det känns att ”semestern” snart börjar ta slut.

Den 5.9 går det traditionella lärarmötet av stapeln. Den här gången på Strandhotellet i Dalsbruk så då ska jag väl hitta utan att irra bort mig som senast. 😀

En tanke på “3.8 – Snart slut

  1. Ja nog har du fått ett motionspass, alla gånger! men att du skulle ha fått en Spa behandling, icke sa Nicke. man ska ligga ner och ha det skönt, men det är klart simturen är ju inte lätt att åstadkomma på ett Spa. Tack förresten för lathunden till glödlamporna, den kommer säkert till användning när höstmörkret faller på..

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.