1.7 – Å så börjar vi om igen…


Jag har lidit av skrivabstinens och provätit av egen skörd. I morgon ska jag packa ryggsäcken.

Död och återuppstånden
I måndags kom fru grannen över för att höra det senaste i stället för att läsa. Det gick inte att komma in på min blogg talade hon om. Jag var övertygad om att det var högst tillfälligt men insåg allvaret när jag läste meddelandet på bloggsajtens första sida och läste om haveriet i ÅU.

Kvällarna har varit längre än vanligt och jag har saknat att inte få skriva av mig under dom senaste dagarna. Att bloggen skulle vara i gång igen på utsatt tid trodde jag inte mycket på, men det grejade dom minsann. Bra jobbat!

Fast nu har jag glömt hur bloggdesignen såg ut och vilka länkar och rubriker den innehöll… Och hur jag gjorde för att få till Drakbilden i högerkanten, osv. Jag får komplettera efter hand. Allt måste göras om från början och tidigare inlägg finns inte kvar.

Det stora dilemmat är att bloggadressen numera måste ha ett namn på minst fyra tecken, därav mof2. Det innebär att ingen i hela världen hittar den längre. Men jag får skicka mejl till alla nära och kära med den nya adressen.

 

Från örtagården
Idag skördade jag bladspenat, rädisor och rabarber. Kålgryta med färsk spenat och rädisor har jag aldrig kombinerat tidigare, men det gick utmärkt. En härlig känsla att få äta nåt som kommer direkt från grönsakslandet. Desserten bestod av rabarberkräm med grädde.

Friluftsliv
I morgon ska jag hämta ryggsäcken på vinden och börja packa för en heldagsutflykt. Tillsammans med bonussystern och -svågern ska jag traska omkring i ett närliggande naturreservat. Enligt utsago en fantastisk upplevelse. Återstår att se.

2 tankar om “1.7 – Å så börjar vi om igen…

  1. Vågar inte tala om hur många otryckbara ord som använts, men nu fick jag äntligen min lilla avatar på plats igen (tror jag), och då känns det genast lite mer hemtamt.
    Filosofen hänger med ett tag till (tror jag). Varning utfärdad.. 😉

    Gilla

Kommentarer är stängda.