Blottare


Jag har blivit blottare. Vad jag vet är det inte så vanligt med kvinnliga dito, bara enstaka fall dyker upp när jag googlar. Numera tillhör jag den kategorin, även om jag inte blottar mig offentligt.

Till saken hör också att jag bara blottar mina bröst och bara på begäran. Sen den 14.8 har jag blivit om­bedd att göra det tio gånger. Däremellan har flera sköterskor tagit sig en titt utan lov.

Senast i onsdags blev jag ombedd att visa brösten två gånger inom en halv timme. Dels för ett EKG, dels för sköterskan som tog bort stygnen från det opererade bröstet.

På måndag är det dags igen kan jag tänka mig. Då ska jag träffa en onkolog på ÅUCS (Åbo universitets centralsjukhus). Men sen kanske det är nog tills eventuell strålbehandling inleds. 😀

4 tankar om “Blottare

  1. Ha, ha känner igen mig, det är bara att tåla och blotta sig.
    Tycker det är konstigt att göra EKG nu, det borde dom gjort innan din operation, narkosläkaren vill ju veta konditionen på hjärtat innan han / hon söver?
    Jag fick göra det innan OP, plus en del andra prover.
    Inför strålningen som jag nämnde CT och tatuering, tre små prickar, en under varje bröst och en mittemellan. För att dom skulle veta exakt hur dom skulle skulle ställa in strålning området.

    Gilla

Kommentera här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.