29.2 – Arbets- och skottdag


I stället för snöhögen har jag ägnat mig åt det jag kan bäst och är fortfarande singel.

Rasrepris
I morse möttes jag av en ny snöhög framför trappan. Den hade tydligen rasat ner från taket under natten, för snön var stenhård. Jag beslöt att vänta tills blidvädret mjukade upp den och nöjde mig med att bara skotta en smal gång.

Högen ligger fortfarande kvar. Jag hade viktigare saker för mig på eftermiddagen så det får bli morgondagens övning.

Kursstart i Picasa
Idag började kursen i Picasa, kvällstid den här gången. På väg till jobbet mötte jag alla som hade slutat för dagen. Käringen mot strömmen bokstavligen. 🙂

Redan för många år sen önskade jag att jag kunde få börja jobba efter lunch och sluta fram på kvälls­kvisten eftersom det stämmer bättre överens med min dygnsrytm. Sen jag började jobba som kurs­ledare hos Vuxeninstitutet har jag fått min önskan uppfylld.

Ämnet lockade nio deltagare. Dom flesta hade gedigen datorvana, men det visade sig ändå att mar­keringsmetoder (för att markera flera objekt) och kortkommandon var nytt för många.

Fortfarande singel
Skottdagen är snart slut och jag är fortfarande singel. 😀 Den enda jag kunde tänka mig att fria till är redan upptagen så jag slapp få korgen. Eller kjoltyg.

Att den som säger nej till ett kvinnligt frieri blir tvungen att köpa kjoltyg har jag aldrig hört talas om tidigare? På ny­heterna hade dom ett inslag från en tygaffär för att få reda på om det hade sålts några kjoltyg till män under dagen. Ytterligare en brist i min allmänbildning tydligen.